Κατηγορίες
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νίκες για Παρτάλια, Oklaχώμα και Μορφές στα ματς του Σαββάτου (9/6)

Παιχνίδια με θέαμα και σασπένς έγιναν το Σάββατο 10 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς.

Στο πρώτο χρονικά τα “Παρτάλια” κέρδισαν με 81-54 τους Αβάνα. Καταιγιστικοι οι πρωταθλητές, δεν άφησαν περιθώριο στους αντιπάλους και πέτυχαν μια ακόμα νίκη με το μεγαλύτερο σκορ για φέτος στο τουρνουά. Ο Κωστογλίδης ήταν ασταμάτητος σκοράροντας από κάθε σημείο, ο Γεωργόπουλος και ο Παππάς “καθάρισαν” την ρακέτα και ο Μπέρσος μοίρασε ασίστ και καλάθια στον αιφνιδιασμό.

Τελευταία “παράσταση” στο τουρνουά για τους “Αβάνα” που φρόντισαν παρά την ήττα να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους τους. Ο Αργυρόπουλος ήταν πολυβόλο από μέση και μακρινή απόσταση, ο αρχηγός Κοντοκώστας μαζί με τον Καρανάσιο εξαιρετικό δίδυμο στο ζωγραφιστό και για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σιδηροπουλος ήταν βαρόμετρο στην επίθεση. Έκτη θέση για την αρμάδα από την Κούβα, με χαμόγελα και αισιοδοξία για του χρόνου.

Παρτάλια – Αβάνα  81-54

Παρτάλια : Κωστογλίδης 28 (4), Μπέρσος 10, Παππάς 3, Γκιλιόπουλος 6, Γεωργόπουλος 10, Τσακίρης 12, Εμμανουηλίδης 12.
Αβάνα : Μυτιλέκας 2, Κοντοκώστας 10, Καρανάσιος 7 (1), Μόσχου 2, Καραΐνδρος, Σιδηρόπουλος 10, Αργυρόπουλος 21 (3), Μπέκας 2.

Στο δεύτερο ματς, οι Oklaχώμα κέρδισαν τους Dalton’s. Ντέρμπι με αμείωτο ενδιαφέρον το μεσαίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας και πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ο συνήθης ύποπτος Σιάσιος πήρε την ομάδα από το χέρι, ο Καραγιαννόπουλος κυριάρχησε στα επιθετικά ριμπάουντ και ο Αχτσής ακούραστος έτρεχε πάνω κάτω σε άμυνα και επίθεση. “Βράχος” και ο Πετρόπουλος που όσο διάστημα ήταν στον αγώνα ήταν εξαιρετικός. Ήττα στις λεπτομέρειες με αστοχία στις ελεύθερες βολές.

Δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Μπεκιαρίδη που έκανε αρκετά λάθη σε επίθεση και άμυνα και βρέθηκε να χάνει σε πολλά σημεία του αγώνα. Οι Παπανικολάου και Τούφας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με καθοριστικά καλάθια στα τελευταία λεπτά έδειξαν ότι έχουν κρύο αίμα! Αποκάλυψη ο Ανδρεόπουλος που έβαλε δύσκολα καλάθια όταν η μπάλα “έκαιγε”. “Οδοστρωτήρες” στα ριμπάουντ Τσιριμπάκας και Μπιτέρνας, με αποτέλεσμα την νίκη και την πρώτη θέση του Α Ομίλου με 5 νίκες και μια ήττα.

Dalton’s – Oklaχώμα  50-56

Dalton’s: Σιστάκος 6, Πετρόπουλος 2, Σιάσιος 16, Μπογδαμπεΐδης Ν. 2, Αχτσής 2, Καραγιαννόπουλος 14, Μπογδαμπεΐδης Γ. 4, Ιωαννίδης 4.
Oklaχώμα : Κωτιάδης 4, Κούλης, Παπανικολάου 15 (4), Ανδρεόπουλος 8, Τούφας 16, Τσιριμπάκας 2, Μπιτέρνας 3, Μπεκιαρίδης 8.

Τέλος, στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας οι Μορφές επιβλήθηκαν των Βέροια23 με 43-33. Δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα το σύνολο του Ηλιαδη έχοντας αρκετές κακές επιλογές στην επίθεση, δοκιμάζοντας πολλά καινούρια σχήματα.

Τρομερός ο Λεονταράκης κυνήγησε όλες τις φάσεις, σκόρερ ολκής ο Τζιμογιάννης και έξυπνο παιχνίδι από Τζανέτο και Τρομπούκη. Τετάρτη προνομιούχος θέση με 2 νίκες και 3 ήττες για τους Βέροια23.

Δύσκολο βράδυ για τις Μορφές που αν και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο, με ένα καταπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο πήραν κεφάλι στο σκορ και έκτοτε δεν κοίταξαν πίσω. Σε εξαιρετική φόρμα ο αρχηγός Σκουμπόπουλος που σκόραρε ακατάπαυστα, ο Κολιός για ένα ακόμα παιχνίδι εκτελεστής και ο Χριστοφορίδης έδειξε τις δυνατότητες του από μέση απόσταση. Ανίκητος ο Παπαστεργίου, που μαζί με τον Μαυρόπουλο κέρδισαν τις μονομαχίες. Τρίτη θέση για τις Μορφές στον Β Όμιλο με 3 νίκες και 2 ήττες.

Βέροια23 – Μορφές  33-43

Βέροια23 : Αβραάμ, Ευθυμιάδης, Μιχαηλίδης 2, Τρομπούκης 6, Λαμπρής 2, Λεονταράκης 4, Μπαλτζής 4, Βασιλόπουλος 5, Τζανέτος 5 (1), Τζιμογιάννης 5.
Μορφές : Χριστοφορίδης 9, Κολιός 7 (1), Σκουμπόπουλος 12 (2), Τζιουμάκης 5, Χριστοδουλίδης 1, Μαυρόπουλος 3 (1), Χατζηκυριακίδης 2, Παπαστεργίου 4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected