Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει ο Ανδρέας Καλαϊτζίδης στον προεδρικό θώκο του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, αποχωρεί ο Αντώνης Λυμούσης

Συνεχίζονται οι διοικητικές και όχι μόνο ζυμώσεις στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, που ανακοίνωσε τόσο την ανανέωση της θητείας του Ανδρέα Καλαϊτζίδη στον προεδρικό θώκο όσο και την αποχώρηση του Αντώνη Λυμούση, έπειτα από 5 περίπου μήνες συνεργασίας.

Αναλυτικά :

“Συνεδρίασαν την Τετάρτη (13-6) στα γραφεία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας τα μέλη του Δ.Σ. τα οποία εκλέχθηκαν από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Στη συνεδρίαση έγινε κατανομή των αξιωμάτων στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας που είναι η εξής:

1. Πρόεδρος: Καλαιτζίδης Ανδρέας
2. Αντιπρόεδρος Α΄ : Κωστόπουλος Δημήτριος
3. Αντιπρόεδρος Β΄ :Αποστόλου Αθανάσιος
4. Γενικός Γραμματέας: Βέρρος Γεώργιος
5. Ταμίας: Θεοδορακελης Ιωάννης
6. Έφορος : Χατζής Θωμάς
7. Έφορος Υλικού και Εγκαταστάσεων: Ντάλας Παναγιωτ.

Δεν θα συνεχίσει να είναι προπονητής στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρινας ο Αντώνης Λυμούσης

Ο σύλλογος αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον προπονητή, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας 13 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν, οδηγώντας την στην 3η θέση της κατάταξης της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

‘Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την μη ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Αντώνη Λυμούση .Ο Αντώνης ανέλαβε την ομάδα μας σε πολύ δύσκολη καμπή 13 αγωνιστικές πριν το τέλος και με τον χαρακτήρα και την ικανότητα του κατάφερε να αλλάξει προς το καλύτερο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα καθοδηγήσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected