Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Basket

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018 – Νίκη για τους “nJOYers” στο ματς της Πέμπτης (14/6)

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι διεξήχθη την Πέμπτη 14/6 στο κλειστό γήπεδο του Προμηθέα, όπου μετά από πολλές ανατροπές η ομάδα των “nJOYers” αναδείχτηκε νικήτρια με αντιπάλους τους Daltons.

Η ομάδα του Σιάσιου ξεκίνησε δυνατά, παίζοντας γρήγορα στην επίθεση και ταυτόχρονα πολύ δυνατή άμυνα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν τα ατού των αντιπάλων. Ο Μπογδαμπεΐδης Γ. “σφυροκόπησε” με διεισδύσεις το αντίπαλο καλάθι, ο Σιστάκος “πυροβολούσε” από τα 6.75 και ο Καραγιαννόπουλος ήταν πολύ εύστοχος. Προηγήθηκαν μέχρι και με 12 πόντους διαφορά στη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, γεγονός όμως που επέφερε τη χαλάρωση, την αστοχία και τις λάθος.

Αποτέλεσμα να έρθουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και τους αντιπάλους να μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι. Τελική κατάταξη η πέμπτη θέση για τους “Daltons” και πρόωρος αποκλεισμός από την 8αδα, κάτι που είχε πολλά χρόνια να συμβεί.

Από την άλλη πλευρά, τρομερό παιχνίδι από την ομάδα του Κανελλίδη, με τον ίδιο να κοουτσάρει από τον πάγκο και παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να σπάσει τα προγνωστικά και να πάρει το ροζ φύλλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Λαφάρας πήρε το όπλο του στην επανάληψη και με τρία συνεχόμενα τρίποντα (συνολικά 5/6) έσπειρε τον πανικό στην αντίπαλη άμυνα και έθεσε τις βάσεις για την επικράτηση.

Ο Μπουτζόλας σκόραρε ανελλιπώς και πήρε πολλά ριμπάουντ, ενώ οι Τσιγκογιάννης και Μάρτος έβαλαν τα σουτ όταν η μπάλα “έκαιγε”. Τρίτη θέση στον Α Όμιλο για τους “nJOYers” και πρόκριση στα προημιτελικά.

Dalton’s – nJOYers  61-73

Dalton’s : Σιστάκος 10, Πετρόπουλος 6, Σιάσιος 15 (2), Αχτσής 2, Καραγιαννόπουλος 8, Ιωαννίδης 7 (1), Μπογδαμπεΐδης Γ. 13.
nJOYers : Τσιγκογιάννης 10, Πουλτσίδης, Γκίνης 4, Μπουτζόλας 16, Λαφάρας 20 (5), Μάρτος 11 (2), Σουραντάνης 3, Κωτσάκης 5, Μουρατίδης 4.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected