Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Φουλ ανανεώσεις στον Αγροτικό Αστέρα Πλατέος!

Στα…κόκκινα η “μηχανή” του Αγροτικού Αστέρα Πλατέος, που φέτος θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η διοίκηση των “πρασίνων” ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την παραμονή των Κίρτσογλου, Σκούρα, Μπαντή, Ταταρίδη και Μηνούδη, ενώ τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Χαλβατζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας και την επόμενη σεζόν με τους Κίρτσογλου Θωμά, Φλογκέρτ Σκούρα, Γεώργιο Μπαντή, Χρήστο Ταταρίδη και Άρη Μηνούδη.

Όσον αφορά το Κώστα Χαλβατζή, η συμφωνία μοιάζει με τυπική διαδικασία που αναμένεται να οριστικοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα μετά την συνάντηση που θα γίνει μεταξύ παίκτη και διοίκησης.

Η ομάδα θα προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη έξι παικτών οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ.

Να αναφέρουμε ότι στο ρόστερ της ομάδας μας υπάρχουν και οι εξής τοπικοί ποδοσφαιριστές: Νίκος Μουσκεφταρας, Ηρακλής Ελευθεριάδης, Σίμος Καραούσογλου, Τόζογλου Πόλυς, Καρβούνης Κώστας, Θανάσης Παπαδημητρίου, Μπακιρτζής Ραφαήλ, Τοπαλίδης Στέλιος, Σκεντεριδης Χρήστος, Μαρκατόπουλος Λεωνίδας, Κουτσογιάννης Αντώνης, Πουλουτζάς Βασίλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected