Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφή και ανανεώσεις στον Διαγόρα

Στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γούλα προχώρησε ο Διαγόρας Ρόδου.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΑΟ Λουτρακίου στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, όπου και σημείωσε οκτώ τέρματα, θα είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση των “κυανέρυθρων”.

Όπως αναφέρει το xxsports, ο Γούλας αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Παντέλη, καθώς ο έμπειρος τεχνικός έχει σχηματίσει άριστη άποψη για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟΛ, του ΠΑΟ Κρουσούνα, του Ιάλυσου αλλά και της Επισκποπής.

Επίσης η μεταγραφική επιτυχία του “γηραιού” στην περίπτωση του Γούλα, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς ο ποδοσφαιριστής είχε προτάσεις και από ομάδες της Footballeague, όμως το πρότζεκτ των “κυανέρυθρων”, αλλά και ο Νίκος Παντέλης ήταν δύο σημαντικοί λόγοι για να πει το “ναι” και να μετακομίσει στη Ρόδο.

Πλέον το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή, είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Παραμένουν Γεωργίου και Καρπαθάκης

Koντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές βρίσκεται ο Διαγόρας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του xxsports.οrg, οι “κυανέρυθροι” είναι έτοιμοι να δώσουν τα χέρια με τον μεσοεπιθετικό Άκη Γεωργίου και τον κεντρικό μέσο Γιάννη Καρπαθάκη, για τους οποίους ο Νίκος Παντέλης έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη.

Ο Γεωργίου υπήρξε ένας από τους πιο δραστήριους παίκτες του “γηραιού” την περσινή σεζόν, καθώς με τις ενέργειες του δημιούργησε αρκετά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες, ενώ από την άλλη πλευρά, ο Καρπαθάκης αποτελεί μια ήρεμη δύναμη στον χώρο της μεσαίας γραμμής που κάθε ομάδα θα επιθυμούσε να έχει στο ρόστερ της.

Ο σχεδιασμός του “γηραιού” συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, καθώς εκτός από τις ανανεώσεις η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P