Κατηγορίες
Basket

Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών στο “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018”

Με δύο παιχνίδια για την προημιτελική φάση συνεχίστηκε το τουρνουά ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ 2018.

Στο πρώτο παιχνίδι, οι Bad Boys έκαμψαν την αντίσταση την nJOYers με σκορ 50-46. Ακόμη ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα του Κανελλίδη, που παρά την απουσία του (κάθισε στον πάγκο), κατάφερε να δυσκολέψει τους αντιπάλους και να φτάσουν κοντά στην έκπληξη. Ο Λαφάρας ήταν σε εκπληκτική φόρμα από το προηγούμενο παιχνίδι και βομβάρδιζε από τα 6.75, ο Κωτσάκης ήταν ο κινητήριος μοχλός σε επίθεση και άμυνα, ο Γκίνης σταθερή αξία για ένα ακόμα παιχνίδι και το κρυφό ατού της ομάδας ο Πουλτσίδης που κέρδισε μάχες στην ρακέτα και εκτέλεσε ταυτόχρονα από μακριά. Η αστοχία όμως στο τέλος και η κούραση τους λύγισε και επήλθε η ήττα.

Δυνατά μπήκαν τα “κακά παιδιά” του Μπακαλίδη θέλοντας να καθαρίσουν το παιχνίδι από νωρίς. Ο Δούλαλας έτρεξε στον αιφνιδιασμό, ο Μαυροκεφαλίδης “καθάρισε” ριμπάουντ και πόντους στην ρακέτα, παρόλα αυτά το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Ένας τρομερός Δομουτζής όμως έφερε τα πάνω κάτω, σκοράροντας ακατάπαυστα και έφερε την ηρεμία στην ομάδα στα καθοριστικά χρονικά σημεία και την οδήγησε στο ροζ φύλλο της πρόκρισης στα ημιτελικά.

nJOYers – Bad Boys  50-46

nJOYers : Λαφάρας 13 (3), Πουλτσίδης 6 (2), Μπουτζόλας 4, Γκίνης 7 (2), Κωτσάκης 16.
Bad Boys : Γώγος 1, Λιακόπουλος, Μαυροκεφαλίδης 11, Δούλαλας 10, Στίκας 4, Γαβριλάκης 4, Δομουτζής 16, Καπαγερίδης, Πολυμέρης 4.

Στο δεύτερο παιχνίδι, οι πρωταθλητές “Παρτάλια” εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες των “Φούφουτος” και κέρδισαν με το ευρύ 89-41.

Φουριόζοι μπήκαν οι περσινοί πρωταθλητές θέλοντας να περάσουν ένα ήρεμο βράδυ. Εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων τους, βρήκαν ηρεμία στην κυκλοφορία και πέτυχαν μια ευρεία νίκη-πρόκριση στους τέσσερις του θεσμού.

Τρομερός για ένα ακόμα παιχνίδι ο… δήμιος Κωστογλιδης που ακόμη και αυτή την ώρα σκοράρει! Καταλυτική η παρουσία σε άμυνα και επίθεση του Δούμα, ενώ οι Παππάς και Γεωργόπουλος έκαναν… πάρτι στο ζωγραφιστό. Το βιολί του ο αρχηγός Εμμανουηλίδης, δεν έχασε σουτ από μέση απόσταση.

Άξια συγχαρητηρίων η ομάδα του Μωυσιάδη που παρά τις σημαντικές απουσίες, κοίταξε στα μάτια τους αντιπάλους και πάλεψε με όλες τις δυνάμεις. Τρομερός ο αρχηγός, στο καλύτερο του παιχνίδι για φέτος, σταθερή αξία οι Σαράφης και Αμοιρίδης, σκόραραν και πήραν ριμπάουντ, σίφουνας ο Καλαντζόπουλος έτρεξε όσο μπορούσε και μοίρασε ασίστ και κρυφό ατού ο Λαζάρου που ήταν πανταχού παρών!

Ακόμα μια επιτυχημένη χρόνια για τους “Φούφουτος” με την παρουσία τους στην οχτάδα του τουρνουά.

Παρτάλια – Φούφουτος  89-41

Παρτάλια : Κωστογλίδης 30 (3), Δούμας 7 (1), Μπερσός 12 (4), Παππάς 11, Γεωργόπουλος 4, Τσακίρης 10, Εμμανουηλίδης 15.
Φούφουτος : Μιχαηλίδης 6, Μωϋσιάδης 12 (2), Καλαντζόπουλος 2, Αμοιρίδης 7, Σαράφης 9 (1), Λαζάρου 5 (1).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected