Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Πράσινος” ο Μουσταφάι!

Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο…δραστήριος μέχρι στιγμής Παναργειακός!

Ο λόγος για τον 26χρονο μεσοαμυντικό, Ρέντις Μουσταφάι που αποτελεί την τέταρτη προσθήκη για τους “πράσινους” και την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ερμή Κιβερίου και παλαιότερα σε Παναυπλιακό, ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου, Αστέρα Δρεπανιακού και Αργοναύτη Νέας Κίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο Παναργειακός ανακοινώνει μία ακόμα μεταγραφή. Ο Ρέντι Μουσταφάι γεννηθείς το 1991, αποτελεί την τέταρτη προσθήκη για την ομάδα μας. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ερμή Κιβερίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής και πιο παλιά έχει περάσει από Παναυπλιακό και Αργοναύτη Ν.Κίου.

Η οικογένεια του Παναργειακού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με την ανακοίνωση έμπειρου αμυντικού χαφ τις προσεχείς μέρες, καθώς η συμφωνία θεωρείται δεδομένη.

Ο Παναργειακός ανακοινώνει μία ακόμα μεταγραφή. Ο Ρέντι Μουσταφάι γεννηθείς το 1991,αποτελεί την τέταρτη προσθήκη για την ομάδα μας. Την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Ερμή Κιβερίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής και πιο παλιά έχει περάσει από Παναυπλιακό και Αργοναύτη Ν.Κίου.

Η οικογένεια του Παναργειακού τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται με την ανακοίνωση έμπειρου αμυντικού χαφ τις προσεχείς μέρες, καθώς η συμφωνία θεωρείται δεδομένη”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected