Κατηγορίες
Διάφορα

O Σκυδραίος Νταβίντ Καϊτίδης από τα ΜΑΤ των Εξαρχείων και την ΑΟ Ποντίων στο Χόλιγουντ!

Η απίστευτη πορεία του αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας Νταβίντ Καϊτίδη από τα ΜΑΤ και τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα στο modeling και την υποκριτική στην Αμερική.

Πριν από λίγες ημέρες το Forbes αναρωτήθηκε έαν ο David Kait (σ.σ. που γεννήθηκε Νταβίντ Καϊτίδης) είναι ο πρώτος αξιωματικός της αστυνομίας που θα γίνει επαγγελματίας ηθοποιός. Ας του δώσουμε λίγο χρόνο να το αποδείξει μέσα από την δουλειά του και ας ακούσουμε από τον ίδιο όπως ξετύληξε το κουβάρι της ζωής του στο NEWS24/7 την πορεία του από την Σκύδρα και την Έδεσσα στην υπηρεσία των ΜΑΤ και από εκεί σε μία δεύτερη, πιο λαμπερή καριέρα στην Αμερική.

H ιστορία του ξεκινάει με την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την επιστροφή χιλιάδων ομογενών από την περιοχή του Καυκάσου. Οι γονείς του, που εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα της σημερινής Γεωργίας, Τυφλίδα και μαζί με αυτή μία στρωμένη ζωή – ο πατέρας του ήταν μηχανολόγος μηχανικός και η μητέρα του χημικός μηχανικός – για μία καλύτερη τύχη, περιπλανήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδας και από την Σκύδρα όπου γεννήθηκε το 1991 ο Νταβίντ Καϊτίδης κατέληξαν στην Έδεσσα.

η συνέχεια του άρθρου στο news247

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected