Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Νέο “κόλπο γκρόσο” για τον Ολυμπιακό Βόλου

Δεν έχει…σταματημό η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, που έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τη μεταγραφική ενίσχυση.

Μετά τους Ναζίμ, Σαχινίδη, Οικονομόπουλο και Γιακουμή οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νίκου Μπουτζίκου, που έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή με την οποία είχε 25 συμμετοχές στη Football League.

Μάλιστα έχει θητεύσει και στο παρελθόν στην ομάδα της Βόλου και συγκεκριμένα τη σεζόν 2015/2016.

Ο 28χρονος (06/09/1989) αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης σε Αγροτικό Αστέρα, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Δόξα Δράμας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πανθρακικό, Κέρκυρα και στα τμήμα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά :

«Η Διοίκηση του Α.Σ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον έμπειρο αμυντικό Νίκο Μπουτζίκο.

Ο Νίκος Μπουτζίκος, είναι γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 1989 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Είναι πολύ γνωστός στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου καθώς είχε φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και το 2015 συμμετέχοντας με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Football League και μάλιστα κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο 28χρονος μπακ προέρχεται από την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού στον οποίο είχε υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κέρκυρας, του Πανθρακικού, του Ολυμπιακού Βόλου και του Αγροτικού Αστέρα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την Παναχαϊκή, με την οποία πραγματοποίησε 25 συμμετοχές «γράφοντας» μία πλήρη αγωνιστική χρονιά».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected