Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο παίκτες από τη Νίκη Αγκαθιάς για την FC Γιαννιτσά!

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους και κατάγονται από την Πέλλα, θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν στη νεοσύστατη FC Γιαννιτσά.

Ο λόγος για τους Βασίλη Παπασυμεών και Γιάννη Παντελίδη, οι οποίοι έμειναν ελεύθεροι από τη Νίκη Αγκαθιάς στην ΕΠΣ Ημαθίας και επιστρέφουν αμφότεροι στην Πέλλα, έναν χρόνο μετά την παρουσία τους στον Αλμωπό Αριδαίας.

O Παπασυμεών είναι 24 ετών (20/09/1993) και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και εκτός του Αλμωπού έχει αγωνιστεί στη Γερμανική SV Hellas 94 αλλά και στον Αετό Σκύδρας.

Ο Παντελίδης είναι επίσης 24 ετών (27/09/1993), επιθετικός και πριν την ομάδα της Αριδαίας αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ακόμα δύο δυνατά «όπλα» πρόσθεσε στο οπλοστάσιο του ο νεοφώτιστος ΑΣ Γιαννιτσά που απόκτησε κι άλλους αξιόλογους παίκτες του νομού μας.

Πιο συγκεκριμένα απόκτησε τον Βασίλη Παπασυμεών αριστερό μπακ και Γιάννη Παντελίδη επιθετικό και οι δύο αγωνίστηκαν πέρσι στην Νίκη Αγκαθιάς. Αμφότεροι κατάγονται από την Αλμωπία έχουν παίξει στην Γ’ εθνική με τον Αλμωπό ενώ ο Παντελίδης ακόμα και Β’ εθνική παλιότερα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Ο ΑΣ Γιαννιτσά καλωσορίζει τους 2 παίκτες στην μεγάλη οικογένεια του και τους εύχεται υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected