Κατηγορίες
Football League

Παραμένει στον πάγκο ο Πετράκης

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός έχει αρχίσει τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν – μετά τη γνωστοποίηση της μη ανόδου του στη Super League μέσω αναδιάρθρωσης – και η πρώτη κίνηση ήταν η επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Γιώργο Πετράκη.

Όπως αναφέρει το athlitiko, ο 30χρονος προπονητής πήρε το “χρίσμα” να συνεχίσει το άκρως επιτυχημένο έργο του, έχοντας στο πλευρό του τους ίδιους συνεργάτες, που ο καθένας από την πλευρά του έβαλε το δικό του… λιθαράκι για να μπορέσει το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας να βρεθεί στην 4η θέση και να “χτυπά” ακόμη και την “πόρτα” της ανόδου.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού :

Ο “αρχιτέκτονας” της εξαιρετικής πορείας που έκανε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα Football League 2017-2018, Γιώργος Πετράκης, θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Στο πλευρό του θα έχει το ίδιο τιμ, με το οποίο κατάφερε να οδηγήσει το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη, καθώς και με τους συνεργάτες του, Γιάννη Τάτση (άμεσος συνεργάτης), Λάζαρο Βαρδάκη (γυμναστής) και Απόστολο Λεκίδη (προπονητής τερματοφυλάκων).”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected