Super League 1

Συμφώνησε με τον ΟΦΗ αλλά “έσκασε” απίστευτη πρόταση από Κίνα!

Ομάδα της Κίνας έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Βαγγέλη Πλατέλλα, ωστόσο ο ΟΦΗ είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Σύμφωνα με το gentikoule, πριν καν έρθει στην Κρήτη για μόνιμη εγκατάσταση, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει επίσημη πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Κίνας προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Παρά τα όσα γράφονται στην Αθήνα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει επικοινωνήσει με εκείνη του ΟΦΗ που δεν γνωρίζει τίποτα απολύτως.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως αυτή η μεταγραφή περνάει αποκλειστικά και μόνο μέσα από τον ΟΦΗ και από κανέναν άλλον. Ο Πλατέλλας έχει υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ από την προηγούμενη εβδομάδα και κατά συνέπεια ο σύλλογος είναι που θα αποφασίσει για τυχόν επιθυμία του παίκτη να πάει στην Κίνα.

Επίσης, ένα άλλο σημαντικό δεδομένο που πρέπει να αναφέρουμε είναι πως αυτήν την στιγμή είναι όλα ανοικτά. Ο Πλατέλλας δεν έχει αποφασίσει αν θα αποδεχτεί την πρόταση από την Κίνα ενώ μένει να φανεί αν και οι Κινέζοι έχουν την διάθεση να πληρώσουν και τον ΟΦΗ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected