Super League 1

“Φουριόζος” από την αρχή ο ΠΑΟΚ στο φιλικό με Στεάουα (vid)

Δείγμα θετικό από τον ΠΑΟΚ στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Εντυπωσιακό γκολ ο Βιερίνια!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με τη Στεάουα, προηγήθηκε 2-0 σε ένα δεκάλεπτο και έδειξε καλή εικόνα στο πρώτο μέρος. Από λάθος της άμυνας το γκολ των Ρουμάνων, έπεσε ο ρυθμός στο δεύτερο 45λεπτο.

Mε τον χρόνο να κυλάει αντίστροφα, στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ είναι διαφορετικών συνθηκών απ΄ότι το πρώτο, με τον πήχη και τις απαιτήσεις του Ρουμάνου να ανεβαίνουν. Παρά το γεγονός ότι η Στεάουα βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας δεδομένου πως το φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν το προτελευταίο της, οι “ασπρόμαυροι” είναι αυτοί που μπορούν να χαμογελούν από την εικόνα που παρουσίασαν στο α΄ημίχρονο.

Τι κι αν ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς φορ περιοχής, σε ένα αρκετά δημιουργικό α΄ημίχρονο, βρήκε δύο πανέξυπνα γκολ από τους Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί (σ.σ. χρεώθηκε αυτογκόλ του Μπαλάσα, καθώς είχε επαφή με τη μπάλα αν και η κίνηση έγινε από τον Μαροκινό), έχοντας τα ηνία του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημα. Η Στεάουα βρήκε ένα γρήγορο γκολ με την έναρξη του β΄μέρους, οργανώθηκε καλύτερα και αναλώθηκε σε ένα σκληρό παιχνίδι που δημιούργησε πολλά νεύρα εκατέρωθεν…

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected