Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό “χτύπημα” με Κατσούλη και Σταύρου

Δύο μεταγραφές πραγματοποίησε σήμερα (9/7) ο Ασπρόπυργος.

Πρόκειται για τους Θανάση Κατσούλη (19/11/1990, τερματοφύλακας) από το Αιγάλεω, παλαιότερα σε Ολυμπιακό Βόλου, Καλλιθέα, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Αήττητο Σπάτων, Ολυμπιακό Λιοσίων και Ηλία Σταύρου (006/11/1989, μέσος) επίσης από το Αιγάλεω, με θητεία σε Ολυμπιακό Βόλου, Καλλιθέα, ΑΟΤ Αλίμου και Αθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Ένωση Πανασπροπυργιακού – Δόξας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει:

1) Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κατσούλη Θανάση. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 28 χρονών και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε {Αήττητος Σπάτων (Δ), Παναιγιάλειος (Γ), Απόλλων (Γ), Καλλιθέα (Β), Ολυμπιακός Βόλου (Γ), Αιγάλεω (Γ)}. Καλωσορίζουμε τον Κατσούλη Θανάση στην οικογένεια του Ασπρόπυργου και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων.

2) Την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Ηλία. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 29 ετών και αγωνίζεται ως μέσος. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε {Αθηναικό (Δ),Καλλιθέα(Β) Τράχωνες (Β), Ολυμπιακός Βόλου (Γ), Αιγάλεω (Γ)}. Καλωσορίζουμε τον Σταύρου Ηλία στην οικογένεια του Ασπρόπυργου και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected