Διάφορα - Συνεργάτες

Το δυνατό τεστ του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα, ζωντανά στο “Barok” Coffee-Bar

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα (09/07, 20:00) τη Στεάουα Βουκουρεστίου σε ένα δυνατό φιλικό, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα ενόψει Βασιλείας.

Tο τέταρτο κατά σειρά φιλικό του “δικεφάλου” θα απολαύσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια

Μια ημέρα μετά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει την ευκαιρία να βγάλει πολλά συμπεράσματα στο φιλικό της ομάδας του με τους συμπατριώτες του της Στεάουα Βουκουρεστίου.

Ένα φιλικό που είναι ιδιαίτερο και για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, αλλά περισσότερο για τον Φερνάντο Βαρέλα, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στην οποία ο ίδιος ήταν για χρόνια ο αρχηγός.

Οι Ρουμάνοι προέρχονται από δύο δυνατά φιλικά με αντιπάλους την Μπριζ και τον Άγιαξ, τα οποία έληξαν και τα δύο ισόπαλα 1-1 και βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο προετοιμασίας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Από ότι φάνηκε στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου στο Όοστερμπεεκ ο Λουτσέσκου θα δοκιμάσει κάποια στιγμή ένα σχήμα με τους Καντουρί και Πέλκα να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης. Μια δοκιμή που δίνει ξεχωριστό ενδιαφέρον στο σημερινό φιλικό του ΠΑΟΚ. Κι αυτό διότι δείχνει πως ο Ρουμάνος τεχνικός το έχει πάρει απόφαση ότι δεν θα έχει άλλον καθαρόαιμο επιθετικό εκτός του Πρίγιοβιτς στον πρώτο αγώνα με τη Βασιλεία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected