Κατηγορίες
MiniFootball

Ελλάδα πανέτοιμη για παγκόσμιο πρωτάθλημα μίνι ποδοσφαίρου!

Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε η νέα φανέλα της Ελληνικής ομάδας mini ποδοσφαίρου, ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα “SOCCA World Cup”, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Η νέα φανέλα εντυπωσίασε τόσο τους παίκτες όσο και τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα! Στη συνέντευξη Τύπου που συνόδευσε την παρουσίαση, αναδείχθηκε ιδιαιτέρως η καίρια συνεισφορά των χορηγών της ομάδας, και συγκεκριμένα του μεγάλου χορηγού που είναι η Gillette, του Old Spice, το οποίο αποτελεί τον χρυσό χορηγό της και της Umbro, χορηγού εταιρείας αθλητικής ένδυσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Ανδρέας Ντρένοβα, δήλωσε τυχερός για το επίπεδο της οργάνωσης αλλά και της προετοιμασίας, ενώ σχολίασε ότι ο όμιλος μας με αντιπάλους την Πορτογαλία, την Τουρκία και την Παραγουάη είναι ιδιαίτερα αμφίρροπος, αλλά και ιδανικός προκειμένου η ομάδα να αναδείξει την αγωνιστική της ποιότητα και να προσπαθήσει να επιτύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι δύο αρχηγοί της ομάδας, Χρύσανθος Λευκαρίτης και Δημήτρης Καραβίδας, τόνισαν αρχικά ότι οι χορηγικές παροχές έχουν βοηθήσει σημαντικά την προετοιμασία. Πρόσθεσαν επίσης ότι η Ελληνική Ομάδα θα προσπαθήσει να διακριθεί στο SOCCA World Cup, ενώ σχολίασαν ιδιαιτέρως τα παιχνίδια της τύχης, η οποία έφερε ως αντιπάλους μας στην πρεμιέρα τους οικοδεσπότες Πορτογάλους!

Η φανέλα της ομάδας άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις με τον σχεδιασμό της σε 2 αποχρώσεις του μπλε να είναι πολύ όμορφος. Ανάλογα εντυπωσιακή και η κλασσική λευκή φανέλα.

Στο μπροστινό μέρος της φανέλας παρουσιάζεται η Gillette, κορυφαία εταιρία στο χώρο του ξυρίσματος ενώ στο πίσω μέρος το Old Spice, μάρκα προϊόντων αντρικής περιποίησης.