Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – Γάνδη (19.00) στο “Draw” Cafe!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει κόντρα στη Βασιλεία, στο φιλικό με τη Γάνδη (19.00 Cafe “Draw”, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα)

Απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε 70′ περίπου σε δέκα ποδοσφαιριστές του. Σήμερα απέναντι στη Γάνδη ο Ρουμάνος τεχνικός θα κάνει το ίδιο προκειμένου να φέρει κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του όσο πιο κοντά σε αγωνιστική ετοιμότητα γίνεται ενόψει των δύο αγώνων με τη Βασιλεία.

Πιθανότατα απέναντι στους Βέλγους ο προπονητής του Δικέφαλου θα χρησιμοποιήσει και τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς που συμμετέχει κανονικά στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας του. Άλλωστε ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε πως μπορεί φέτος το καλοκαίρι να μην είχε πολλές ημέρες διακοπών, λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα, ωστόσο δεν αισθάνεται κουρασμένος και πιστεύει πως θα φτάσει σχετικά γρήγορα σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει ένα ακόμη φιλικό με την Αντβέρπ στις 15 του μήνα και ψάχνει και αντίπαλο για τις 16/7 ώστε να πάρουν πλέον ενενηντάλεπτα οι ποδοσφαιριστές του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected