Super League 1

Ισόπαλη η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το δεύτερο φιλικό της ΑΕΚ στην Πολωνία. Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στο 0-0 με την ΑΕΚ Λάρνακας παρουσιάζοντας σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σύγκριση με το πρώτο φιλικό.

Το πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού ανήκε ξεκάθαρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Η κυπελλούχος Κύπρου κατάφερε το πρώτο τέταρτο να βραχυκυκλώσει την κυκλοφορία της «Ενωσης», με αποτέλεσμα να την αναγκάσει σε πολλά λάθη. Μάλιστα θα μπορούσε να προηγηθεί αν ο Μοσιόβ σημάδευε καλύτερα με το κεφάλι στο τρίτο λεπτό, έπειτα από κόρνερ.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Ουζουνίδη άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι βγάζοντας κάποιες καλές συνεργασίες με σωστή κυκλοφορίας, έχοντας τις δικές της ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με πρωταγωνιστές τους Γιακουμάκη και Σιμόες (δύο φορές με κεφαλιά εντός περιοχής). Ωστόσο στα μετόπισθεν παρέμενε ευάλωτη με τον Μπάρκα και το δοκάρι (41′ Τσισκόφσκι) να διατηρούν το μηδέν παθητικό στις δυο εστίες για το πρώτο ημίχρονο.

το φιλμ του αγώνα στο Sportime

Συνθέσεις

ΑΕΚ: Μπάρκας (63′ Τσιντώτας), Μπακάκης (79΄ Μπότος) Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (62′ Οικονόμου), Χουλτ (63′ Λόπες), Σιμόες, Μοράν, Μπακασέτας (62′ Γκάλο),, Μάνταλος (79′ Γιούσης), Λιβάια (63′ Κλωναρίδης), Γιακουμάκης.

ΑΕΚ Λάρνακας: Μαρτίνες, Τρουγιόλς, Καταλά, Μοσιόβ (45′ Αναστασίου), Ιωάννου, Χέβελ, Λαρένα, Ακοράν Ρέγιες (65′ Λάμπαν), Τριτσκόφσκι (65΄Τομάς), Τέτε Σανσινένα (45′ Νάτσο Κάσες), Γιάννου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected