Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Όλα έτοιμα για τις δύο επόμενες μεταγραφές!

Δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις πρόκειται να κάνει η ομάδα νεοφώτιστη ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου στην Γ΄ εθνική κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports, δύο Ζακυνθινοί παίκτες είναι έτοιμοι να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας. Πρόκειται για τον ακραίο αμυντικό Νίκο Κορφιάτη και για τον κεντρικό αμυντικό Ανδρέα Δρόσο.

Ο πρώτος μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί σε πρωτάθλημα Εθνικών κατηγοριών και δεν έχει την ανάλογη εμπειρία. Έχει όμως το κίνητρο, την θέληση αλλά και το ταλέντο να τα καταφέρει. Ο Κορφιάτης αγωνίζεται εδώ και αρκετά χρόνια στην ομάδα του Παναρτεμισιακού. Είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας, διαθέτει απίστευτη ταχύτητα και μπορεί να πλαγιοκοπήσει οποιοδήποτε άμυνα. Με σωστή δουλειά και αφοσίωση μπορεί να τα καταφέρει. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι για την μετακίνηση του έχουν μείνει μόνο οι λεπτομέρειες.

Ο νεαρός Ανδρέας Δρόσος είναι ένας παίκτης με πολύ καλή σωματοδομή για την θέση του κεντρικού αμυντικού, διαθέτει ποδοσφαιρική κουλτούρα την οποία έχει πάρει από τις ακαδημίες του Ατρομήτου, αν και νεαρός έχει αντίληψη των φάσεων, διακρίνεται για την ηρεμία στο παιχνίδι του, την σταθερότητα του και τον σύγχρονο τρόπο παιχνιδιού του. Ο παίκτης δεν έχει αγωνιστεί σε αυτό το επίπεδο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά μπορεί να τα καταφέρει με την βοήθεια του προπονητή του Δημήτρη Νόλη.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι και ο νεαρός παίκτης του ΑΟ Τσιλιβή, Ντάνιελ Γουσέτης είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί στην ομάδα του ΑΟΚ. Ερωτηθείς άνθρωπος της διοίκησης του ΑΟ Τσιλιβή για τον Γουσέτη, απάντησε ότι δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος.

error: Protected