Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η παρουσίαση του νέου Αστέρα Αλεξάνδρειας, με τη σύμπραξη της Sport Experte και του Δημήτρη Πετκάκη (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/7) σε κεντρικό καφέ της Αλεξάνδρειας, η νέα συνεργασία της Ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας με τον Δημήτρη Πετκάκη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Υπεύθυνος στην ελληνική επικράτεια για την εταιρία management ποδοσφαιριστών “Sport Experte”, αναλαμβάνει από σήμερα τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Αλεξάνδρειας, όπως ανακοίνωσε ενώπιον των δημοσιογράφων ο Πόλυς Χουρσουζίδης.

Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ακαδημίας του Αστέρα αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και συγκεκριμένα στα τμήματα που θα λειτουργήσουν, όπως επίσης και στους προπονητές που θα αναλάβουν την τεχνική ηγεσία των αντίστοιχων τμημάτων.

Στη συνέχεια μίλησε για τη νέα συνεργασία που ξεκινά και που στοχεύει στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μιας μεγάλης εταιρίας όπως η Sport Experte, που εδρεύει στη Γερμανία και έχει δημιουργήσει τις βάσεις εκείνες ώστε οι εκκολαπτόμενοι (και όχι μόνο) ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Αυτό άλλωστε αποσκοπεί και η εν λόγω συνεργασία, με τον Δημήτρη Πετκάκη να αναλύει το project και να παρουσιάζει με ιδιαίτερες λεπτομέρειες το που θα στοχεύσει η συγκεκριμένη σύμπραξη.

Εισηγήτρια της σημερινής παρουσίασης ήταν η Υπεύθυνη Δημοσίεων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Αστέρα, κα. Μένη Μαυροπούλου

δείτε τα βίντεο του alexandriamou.gr :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected