Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στα Τρίκαλα ο Νιάρος, παρέμειναν τρεις από το περσινό ρόστερ

Μία ακόμη μεταγραφή στην ομάδα των Τρικάλων, που ανακοίνωσε πριν λίγο την απόκτηση του Χρήστου Νιάρου.

Ο 28χρονος (20/02/1990) ακραίος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την ΑΕ Σπάρτη, όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο (29 συμμετοχές) ενώ παλαιότερα θήτευσε σε Εργοτέλη, Τρίκαλα (2015-2017), Αχαρναϊκό, ΠΑΣ Κόρινθος, Δόξα Δράμας και ΓΣ Ηλιούπολης.

Παράλληλα, οι “κυανέρυθροι” ανακοίνωσαν την παραμονή των Χαράλαμπου Μυρσινιά (09/10/1995, αμυντικός), Γιώργου Τουγλή (04/02/1996, ακραίος αμυντικός) και Χρήστου Κατσαντώνη (02/11/1999), μεσοεπιθετικός.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Νιάρου.

Ο 28χρόνος αριστερός μπακ ήταν στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα για ενάμιση χρόνο,  πριν από δυο σεζόν, με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε εκ νέου στην οικογένεια μας.

Ο Χρήστος Νιάρος πέρυσι ήταν στο ρόστερ της ΑΕ Σπάρτης με 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας.

Να του ευχηθούμε υγεία και δύναμη!”

 

“Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν και στο περσινό έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Αναλυτικά ανανέωσαν ο 23χρόνος αμυντικός Χαράλαμπος Μυρσινιάς, ο 22 χρόνος αμυντικός Γιώργος Τουγλής και ο 19χρόνος επιθετικός Χρήστος Κατσαντώνης. Τους ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη για την σεζόν που έρχεται.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected