Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση της ΕΠΣ Ημαθίας για τις οφειλές των ομάδων

Το έγγραφο που απέστειλε η ΕΠΟ σε όλες τις Ενώσεις και που αφορά τις οφειλές των ομάδων, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά τι αναφέρει το έγγραφο :

“Ενόψει της εmκείμενης θερινής μεταγραφικής περιόδου για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, σας εmσημαίνουμε τις διατάξεις του άρθρου 11 παρ. 13 Παραρτήματος Β του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών σύμφωνα με την οποία «&ν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, αν ομάδες οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ενώσεις, ΕΠΟ)» και του άρθρου 7 του Οικονομικού Κανονισμού σύμφωνα με την οποία «ειδικά για τα ερασιτεχνικά σωματεία, όπου η μεταγραφική διαδικασία πραγματοποιείται μέσω των Ε.Π.Σ., σε περίπτωση οφειλής του ενδιαφερόμενου σωματείου προς την Ε.Π.Ο. δεν Θα επιτρέπεται η έκδοση του δελτίου αθλητικής ιδιότητας και σε τυχόν, εκ παραδρομής. έκδοση η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα της ανάκλησης».

Κατόπιν των ανωτέρω, καλείστε να μην παραλαμβάνετε αιτήσεις μεταβολών των εγγεγραμμένων σε εσάς σωματείων τα οποία δεν έχουν εξοφλήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις.

Παρακαλούμε για την συμμόρφωσή σας προς τους ανωτέρω Κανονισμούς της Ε.Π.Ο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected