Κατηγορίες
Διάφορα

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εικόνα στην Αθήνα, υπαίθριο πάρκινγκ έγινε “νεκροταφείο” για δεκάδες αυτοκίνητα (photos+vid)

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει αυτή την ώρα τα βόρεια προάστια της Αττικής.

Η ισχυρή καταιγίδα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα ενώ τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει ακόμη και αυτοκίνητα στο Μαρούσι, στην οδό Κονίτσης.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για απάντληση υδάτων, ενώ καταγράφονται κυκλοφοριακά προβλήματα κυρίως στα βόρεια προάστια.

Μάλιστα, μέσα σε λίγα λεπτά, δεκάδες αυτοκίνητα “βυθίστηκαν” σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ στο Μαρούσι.

Πλημμύρισε η γέφυρα Ερυμάνθου στην Κηφισιά και ο παράδρομος της νέας εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στη Νέα Ερυθραία, με αποτέλεσμα στα συγκεκριμένα σημεία να διακοπεί η κυκλοφορία.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Έκκληση στους πολίτες να μην κυκλοφορούν πεζή στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και την Κονίτσης , λόγω της έντονης βροχόπτωσης απηύθυνε μέσω Realfm 97,8 ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος.

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου-Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό..» είπε και πρόσθεσε:

«Να μην κινηθούν πεζοί στο ύψος της Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και στην Κονίτσης και να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους».

Η πυροσβεστική έχει δεχθεί 120 κλήσεις προκειμένου να επέμβει και να βοηθήσει πολίτες.

δείτε φωτογραφίες στο enikos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected