Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ” στον Αχιλλέα Νάουσας!

Μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες για εκλογή νέας διοίκησης και την απαισιοδοξία να είναι διάχυτη στο στρατόπεδο του Αχιλλέα Νάουσας, βρέθηκε τελικά η λύση και ορίστηκαν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις τύχες των “κυανολεύκων”.

Νέος πρόεδρος είναι ο Απόστολος Ακριτίδης, επί πολλά έτη πρόεδρος της ομάδας και ιδιαίτερα έμπειρος διοικητικά, ο οποίος θα πλαισιωθεί από 8 συνεργάτες του που θα οδηγήσουν τον Αχιλλέα στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής περιόδου 2018/2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Μέσα σε βαρύ κλίμα λόγο τον συμβάντων από το μέτωπο των πυρκαγιών και την απώλεια σημαντικού αριθμού ανθρώπινων ζωών, ο Αχιλλέας Νάουσας προσπάθησε και τελικά κατάφερε μέσα από τα δικά της αποκαΐδια να σχηματίσει έστω την ύστατη στιγμή νέα διοίκηση που θα απαρτίζεται κατά ¾ από πρώην και νυν μέλη και κατά ¼ από νέους σε μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη για όλους και ιδιαίτερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Στο τιμόνι της ομάδος θα είναι ο εμπειρότατος Απόστολος Ακριτίδης (φωτ. αριστερά) ο οποίος έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια πρόεδρος με πολύ θετικές γνώμες.

Από την έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25/7/2018, επικυρώθηκε ομόφωνα η ανάληψη της διοίκησης από το σχήμα που προτάθηκε.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους εξής :

Πρόεδρος Απόστολος Ακριτίδης
Αντιπρόεδρο Α΄ Ιωάννης Δούμος
Αντιπρόεδρο Β΄ Σωτήρης Παπαδόπουλος
Γ. Γραμματέας Ευάγγελος Ζέφυρος
Ταμίας Γεώργιος Μπίλης
Γεν. Αρχηγός Στέφανος Θεοδοσιάδης
Έφορος Ποδ. Παντελής Χριστοδούλου
Έφορος Ιματ. Ηλίας Τσίλης
Δημ. Σχέσεων Γεώργιος Πολύζος”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected