Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία το ΑΟ Μαρίνας (photos+vid)

Συνεχίζεται το καθημερινό ρεπορτάζ του SportsUp στις ομάδες της Ημαθίας, που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά το Μακροχώρι, τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, βρεθήκαμε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Μαρίνας εκεί όπου ο νεοφώτιστος ΑΟΜ καταγράφει τα πρώτα…χιλιόμετρα στην Α Ερασιτεχνική.

Οι “οράνιε”, μετά από μια εξαιρετική χρονιά πέρσι, κατάφεραν να κερδίσουν την άνοδο τους στα “μεγάλα σαλόνια” και πλέον μετρούν αντίστροφα για να δώσουν τον δικό τους αγώνα σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Μάνος Καραντώνης, το διοικητικό συμβούλιο, το δίδυμο προπονητών (Λάζαρος Παυλίδης και Βαγγέλης Κωνσταντινίδης) αλλά και οι ποδοσφαιριστές παρουσιάζονται ιδιαίτερα πεπεισμένοι για τη νέα σεζόν. Και έχουν πολλούς λόγους να το πιστεύουν καθώς έχουν ήδη πραγματοποιήσει (αλλά και θα το πράξουν στο εγγύς μέλλον) σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο τοπικό στοιχείο, καθώς αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που κατάγονται από τη Μαρίνα ενώ οι παίκτες που ήρθαν έχουν τον ρόλο να πλαισιώσουν τον κορμό που έχει παραμείνει αλλά και να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις στο τεχνικό επιτελείο.

Όπως και να χει όμως (όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο πρόεδρος Μάνος Καραντώνης) επίκεινται 5 με 6 μεταγραφικές κινήσεις και μάλιστα με παίκτες που θα έχουν τη θέληση να βοηθήσουν το πρότζεκτ του ΑΟΜ.

Στη σημερινή προπόνηση, το παρών έδωσαν 14 ποδοσφαιριστές καθώς απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Ιωαννίδης, Σαρακατσιάνος, Ταρπάνης, Αντιφάκος, Ιωσηφίδης, Νίκου Ν. και Αδαμίδης ενώ συνολικά στο ρόστερ ανήκουν 29 παίκτες, στους οποίους εντάσσονται και οι επικείμενες μεταγραφές.

Όσον αφορά τα φιλικά, αυτά που έχουν οριστικοποιηθεί είναι το τουρνουά με τους ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ΑΣ Γιαννακοχωρίου και Αστέρα Τριποτάμου (18/8) για φιλανθρωπικό σκοπό αλλά και στις 21/8 εντός με την ΑΕ Χαρίεσσας.

Στα αξιοσημείωτα της φετινής προετοιμασίας, η παρουσία drone που λαμβάνει πλάνα από τις προπονήσεις όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο!

δείτε τα τέσσερα (επίσημα) αποκτήματα :

Χάρης Παραστατίδης, Σπύρος Κυριακίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Αγγελίδης

δείτε τις δηλώσεις του Μάνου Καραντώνη και του Λάζαρου Παυλίδη :

φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected