Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του ΓΑΣ Ροδοχωρίου και τα απίστευτα… καιρικά φαινόμενα! (photos+vid)

Στην προγραμματισμένη πρώτη προπόνηση του ΓΑΣ Ροδοχωρίου βρέθηκε σήμερα το SportsUp, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω…ανωτέρας βίας!

Μία ξαφνική νεροποντή, που συνοδεύτηκε από 5λεπτη χαλαζόπτωση, μετέτρεψε τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Κοτζάμπασης να ζητήσει από τους παίκτες του να αποχωρήσουν δίνοντας ραντεβού για αύριο Τρίτη την ίδια ώρα.

Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για τη νέα σεζόν, ωστόσο κι αυτός έλαβε χώρα εν συντομία καθώς ο καιρός έκανε τα δικά του τερτίπια (δείτε παρακάτω στο βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή, που προηγούνται πλάνα με τη χαλαζόπτωση).

Χαρακτηριστικό είναι πως αμέσως μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, βγήκε ένα εντυπωσιακό ουράνιο τόξο και μάλιστα για μερικά δευτερόλεπτα εμφανίστηκε και ένα δεύτερο!

δείτε τη χαρακτηριστική φωτό :

Ωστόσο, προλάβαμε να αποθανατίσουμε τον νέο ΓΑΣ Ροδοχωρίου σε πλήρη σύνθεση (δικαιολογημένες απουσίες σήμερα οι Τενεκετζή, Τσίλης, Μισιρλίδης, Τσαγκεράς, Κουλιανίδης και Καζεπίδης) αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

δείτε τη χαρακτηριστική φωτό :

Γιώργος Πατατούκας, Νίκος Παπαδόπουλος, Σάκης Παπαδής, Κώστας Βούλγαρης, Ραφαήλ Ηλίας

Το παρών βεβαίως και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας, με τον πρόεδρο Τάσο Μωυσίδη, τον αντιπρόεδρο Μπάμπη Ευθυμιάδη, τον Γενικό Αρχηγό Παναγιώτη Θεοδοσιάδη και τον τεχνικό διευθυντή Στέργιο Τσίλκο, ενώ στις προπονήσεις για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, θα βρίσκεται ο προπονητής του Αστέρα Νάουσας, Θεόδωρος Πέιος που θα συνδράμει στο έργο του Δημήτρη Κοτζάμπαση.

Όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί, αυτές ξεκινούν στις 14/8 με αντίπαλο την ΑΕ Χαρίεσσας και ακολουθεί το φιλανθρωπικό τουρνουά του ΑΟ Μαρίνας, με τη συμμετοχή του ΑΣ Γιαννακοχωρίου και του Αστέρα Τριποτάμου (18/8), με τον Αλμωπό Αριδαίας (26/8) και με τον Άρη Παλαιοχωρίου (29/8).

Ωστόσο, όπως μας ενημέρωσε σχετικά ο Δημήτρης Κοτζάμπασης, θα διεξαχθούν δύο ακόμη φιλικά τόσο στις 11/8 όσο και στις 21 ή 22/8.

δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του νεαρού προπονητή :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected