Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Βασιλεία – ΠΑΟΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Στην Τούμπα πριν οκτώ βράδια έκανε τη μισή δουλειά και στο μισοάδειο «Σεντ Γιάκομπ Παρκ» απόψε (21.00) μπορεί να την τελειώσει.

Tην αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε στο “Barok” Coffee-Bar, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Βέροιας και συγκεκριμένα την οδό Μερκουρίου Καρακωστή στην πιάτσα των ταξί.

Για τον ΠΑΟΚ αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία του! Θέλει και μπορεί να κάνει το δεύτερο βήμα και να συνεχίσει στο δρόμο προς τ’ αστέρια και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πίστη υπάρχει στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, κάτι που φάνηκε στο πρόσωπο και στα όσα είπε χτες ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ως προπονητής κράτησε χαμηλούς τους τόνους, αλλά ο Σέρβος επιθετικός ήταν ξεκάθαρος: «Εμείς θα περάσουμε»!

Για να το πετύχει αυτό ο Πρίγιοβιτς και οι συμπαίκτες του, μπροστά στα μάτια περίπου 1.500 ΠΑΟΚτσήδων που θα είναι στις κερκίδες του «Σεντ Γιάκομπ Παρκ», θα πρέπει να ξεχάσουν τι έγινε πριν από μια εβδομάδα στην Τούμπα. Εκεί, όπου ναι μεν ο «Δικέφαλος» πήρε το προβάδισμα (2-1), αλλά θα πρέπει να μπει στο γήπεδο με τη λογική και την σκέψη πως «όλα εδώ κρίνονται» και όλα ξεκινούν από το μηδέν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected