Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στη Νίκη Βόλου ο Αποστολίδης

Κάτοικος Βόλου από σήμερα ο Μανώλης Αποστολίδης.

Ο 34χρονος (17/12/1983) τερματοφύλακας με καταγωγή από την Καβάλα, έμεινε ελεύθερος από Τρίκαλα όπου ανήκε τον τελευταίο χρόνο (28 συμμετοχές), ενώ έχει καταγράψει συνολικά 190 επαγγελματικές συμμετοχές με Αχαρναϊκό, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΕΛ, Νίκη Βόλου (2013/2014), Καβάλα, Πανθρακικό και Θερμαϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μανώλη Αποστολίδη για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Μανώλης Αποστολίδης είναι ένας παίκτης που έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της ομάδας μας καθώς ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας τη σεζόν ‘13-’14, όταν και η Νίκη στέφθηκε πρωταθλήτρια Football League.

Ο Καβαλιώτης γκολκίπερ έχει ύψος 1,86 και είναι γεννημένος στις 17 Δεκεμβρίου 1983. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Κ20 της Καβάλας και εκτός από την Νίκη Βόλου την σεζόν 2013-2014 έχει αγωνιστεί και με την ομάδα του ΑΟΚ, του Θερμαϊκού, του Πανθρακικού, της ΑΕΛ, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Αχαρναϊκού και των Τρικάλων.

Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected