Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε ο Πανσαμιακός στη Γ Εθνική

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ομάδες που έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στη Γ Εθνική, δεν δύναται να λάβουν μέρος λόγω της οικονομικής στενότητας που έτσι κι αλλιώς υφίσταται.

Μετά την Ελπίδα Σκουτάρεως στις Σέρρες (αν και τα τελευταία 24ωρα υπάρχει φως όσον αφορά τη συμμετοχή της), τον Αίγειρο Μυστεγνών στη Λέσβο, τον Κανάρη Νενήτων στη Χίο, τον Πανθυρεατικό στην Αρκαδία και τον ΑΟ Ποταμιάς στην Ευρυτανία μία ακόμη ομάδα δεν θα αγωνιστεί στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για την ΑΕ Βαθύλλου –Πανσαμιακού που ενημέρωσε πριν λίγα λεπτά την πρόθεση της να αγωνιστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σάμου και να παραχωρήσει τη θέση της στη δεύτερη ή στην τρίτη ομάδα της βαθμολογίας, οι οποίες μπορούν να αγωνιστούν εφόσον το επιθυμούν.

Αντίθετα, θα δώσει κανονικά το παρών στο Κύπελλο Ελλάδας ως κάτοχος της εγχώριας διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Αθλητική Ένωση Βαθύλλου –Πανσαμιακού ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου και όλο το φίλαθλο κοινό, ότι κατόπιν απόφασης του Δ.Σ. η ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Η απόφαση μας αυτή πάρθηκε, διότι το οικονομικό κόστος είναι πάρα πολύ μεγάλο για ένα Σωματείο Ερασιτεχνικό όπως το δικό μας. Παρότι έγιναν επαφές με φορείς για οικονομική αρωγή, δεν ευοδώθηκαν διότι είτε δεν υπήρχαν σαφείς απαντήσεις είτε διότι δεν πήραμε καθόλου απάντηση.

Κύριο μέλημα μας ήταν και είναι η οικονομική αυτοτέλεια του Σωματείου και δεν θα το βάζαμε ποτέ σε κίνδυνο και σε περιπέτειες με απρόβλεπτες συνέπειες.

Γι αυτό το λόγο όπως προείπαμε παραιτούμαστε του δικαιώματος μας για άνοδο στην Γ΄Εθνική και το παραχωρούμε στην δεύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος που ενδεχομένως να θέλει και να μπορεί να συμμετάσχει.

Επίσης, ενημερώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε στο Κύπελλο Ελλάδος για τη σαιζόν 2018 – 2019( το Κύπελλο Ερασιτεχνών ενσωματώθηκε στο Κύπελλο Ελλάδος) ως Κυπελλούχο Σωματείο Νομού Σάμου.

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι η έναρξη της προετοιμασίας του τμήματος Ανδρών θα ξεκινήσει 16 Αυγούστου και ώρα 16:00″

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected