Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] Αγροτικός Αστέρας Πλατέος – Μακροχώρι 0-1

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό για την ομάδα του Μακροχωρίου, όμως το αποτέλεσμα λίγη σημασία έχει καθώς αυτό ήταν η πρώτη…απόπειρα των δύο ομάδων σε συνθήκες αγώνα.

Από τη μία πλευρά, το συγκρότημα του Τάσου Χουρσουζίδη, που μετρούσε πέντε απουσίες βασικών παικτών και από την άλλη οι πιτσιρικάδες του Γόλη Ηλιάδη, που έδειξαν πως και φέτος θα πάρουν ευκαιρίες και θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο 16χρονος Χολέβας στα τελευταία λεπτά, που έδειξε εξαιρετικά στοιχεία ενώ για τον Αγροτικό Αστέρα αγωνίστηκαν τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα από την πρωταθλήτρια Νίκη Αγκαθιάς (Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος και Αντωνίου) αλλά νεαροί ποδοσφαιριστές στους οποίους ο Τάσος Χουρσουζίδης αναμένεται να δώσει ευκαιρίες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Γιαγιτζόγλου και Γκόγκα.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Πλατέος : Μουσκεφτάρας, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Καρβούνης, Τοπαλίδης, Μπαντής, Κίρτσογλου, Χαλβατζής, Καραούσογλου, Αντωνίου, Παναπακίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ευαγγελινός, Κουτσογιάννης, Σκεντερίδης και Ζαραμπούκας.

Μακροχώρι : Θεοδοσιάδης, Ηλιάδης, Αρβανιτίδης, Δημούλας, Δαλήγγαρος, Τσιάμπας, Τσακαλίδης, Πίκος, Χατζηγεωργίου, Τσιφλίδης, Κουλουριώτη. Αγωνίστηκαν και οι Τσακίρης, Παπακωνσταντίνου, Βλαχάβας, Γρηγορόπουλος, Βοργιατζίδης, Χολέβας, Οβεζίκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected