Κατηγορίες
Διάφορα

Σούπερ ευρωπαϊκή βραδιά για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, απόψε στο “Draw Cafe”

Οι πρώτοι αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League, απόψε στο ποδοσφαιρικό στέκι του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Η μεγάλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ έφτασε! Απόψε το βράδυ (20:00 Novasports 2HD) ο Δικέφαλος αναζητάει στο γήπεδο της Τούμπας ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας, προκειμένου να βάλει τις… βάσεις για πρόκριση στα play off του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου καλούνται να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα τους δώσει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Ρωσία.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Σέλτικ (21:45) στον «Παράδεισο», όπως αποκαλούν το Σέλτικ Παρκ, θέλοντας να φύγει με ένα αποτέλεσμα που θα της δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League την επόμενη εβδομάδα στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Πέρυσι η πορεία της ΑΕΚ ήταν επιτυχημένη, φτάνοντας μια ανάσα από τους 16 του Europa League, στην επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος, η ΑΕΚ θέλει να κάνει ένα βήμα παρακάτω. Να προσπαθήσει, δηλαδή, να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Και για να πετύχει αυτήν την υπέρβαση, θα χρειαστεί αρχικά να βγάλει έξω την πρωταθλήτρια Σκωτίας, Σέλτικ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected