Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Αχιλλέα Νέας Στράντζας Νάουσας προς τον συντοπίτη Ολυμπιακό

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Αχιλλέα Νέας Στράντζας Νάουσας, με την οποία ευχαριστεί την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Νάουσας, για την παραχώρηση του γηπέδου στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας, για τις ανάγκες της προετοιμασίας.

Αναλυτικά :

“Το ΔΣ του Αχιλλέα Νάουσας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την διοίκηση και κυρίως των πρόεδρο του Ολυμπιακού Νάουσας κ. Κωνσταντινίδη για την παραχώρηση του γηπέδου και εν γένει όλων των εγκαταστάσεων του Αγίου Νικολάου στην ομάδα μας για να πραγματοποιήσουμε τις δύο πρώτες προπονήσεις μας μιας και το γήπεδο που θα μας φιλοξενούσε για την προετοιμασία μας ήταν ανέτοιμο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοικούντες οι οποίοι με κόπο ,προσωπική εργασία, άλλα και προσωπικό κόστος συντηρούν ένα πραγματικά στολίδι ,όπου σε συνδυασμό με το μαγευτικό καταπράσινο Βέρμιο με τα άφθονα νερά που πηγάζουν από αυτό ιδιαίτερα αυτήν την εποχή , παραπέμπει τον κάθε επισκέπτη σε μέρη που μόνο στις Άλπεις μπορείς να συναντήσεις.

Ευχή μας ο Δήμος της Πόλης να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερη βοήθεια χρειάζεται για να παραμείνει αυτό το στολίδι αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Το αξίζει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected