Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Υγιεινός…περίπατος για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Λουκέρνη με 4-0 και «κλείδωσε» την πρόκριση για τα play offs- Σκόραραν από δύο φορές Λάζαρος, Γκερέρο.

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός, νίκησε πολύ εύκολα 4-0 τη Λουκέρνη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στον πρώτο αγώνα για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League, και ουσιαστικά εξασφάλισε από απόψε την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε ιδανικό ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα, σκοράροντας δύο φορές (10΄ και 33΄), ενώ ο επίσης νεοαποκτηθείς Γκερέρο πρόσθεσε ακόμη δύο τέρματα (36΄ και 84΄). Οι Πειραιώτες, που είχαν και δύο δοκάρια, μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (16/8) στην Ελβετία και περιμένουν πλέον να μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους, από το ζευγάρι Μπασακσεχίρ-Μπέρνλι (0-0 το πρώτο ματς στην Κωνσταντινούπολη).

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρα, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Καμαρά (90′ Τοροσίδης), Μπουχαλάκης, Χριστοδουλόπουλος (78′ Βρουσάι), Φορτούνης (86′ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο

ΛΟΥΚΕΡΝΗ (Ρενέ Βέιλερ): Σάλβι, Αλβες, Ελέκε (74′ Ντεμασάι), Σουρπφ, Γκρέθερ, Σνέουλι (58′ Βάργκας), Σμιντ, Σβέγκλερ (58′ Σούλτζ), Σίντλερ, Βόκα, Γκβίλια

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected