Κατηγορίες
Basket

Στο τεχνικό επιτελείο του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας ο Στέλιος Γκότσης

Επιστρέφει στην Ακαδημία του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ο Στέλιος Γκότσης, παλαίμαχος αθλητής του συλλόγου και προπονητής παλαιότερα και στο ανδρικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το Δ.Σ. του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του κόουτς Στέλιου Γκότση στην Ακαδημία του Συλλόγου.

Ο Στέλιος Γκότσης ξεκίνησε την καριέρα του ως καλαθοσφαιριστής από την Ακαδημία του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. Με το εφηβικό τμήμα κέρδισε την 3η θέση στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος το 2001.

Με την Εθνική ομάδα Παίδων κατέκτησε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας το 1999.

Από τον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ μεταπήδησε στον Πανιώνιο και την Α1 Εθνική κατηγορία. Λόγω τραυματισμών, μεταγράφηκε σε άλλες ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής. Έκλεισε την καριέρα του στον ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ το 2012.

Αμέσως μετά ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Ακαδημία του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ,αναλαμβάνοντας τμήματα της. Στη συνέχεια, ανέλαβε και την ανδρική ομάδα με μεγαλύτερη επιτυχία την συμμετοχή στον τελικό των πλέι οφ, για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Θα είναι και συνεργάτης του Ανδρέα Οκλαλιώτη στο ανδρικό τμήμα.

Στέλιο σε καλωσορίζουμε σπίτι σου και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και όλοι μαζί να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected