Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 1-0

Με πολλές δοκιμές σε σχήμα και πρόσωπα παρέταξε ο Γιώργος Δώνης τον Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA στην ήττα με 1-0 από την ΑΕΛ.

Οι «πράσινοι» έδειξαν ξανά πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να απειλήσουν λίγες φορές την άμυνα της ομάδας του Σωτήρη Αντωνίου. Η οποία και βρήκε τον τρόπο να σκοράρει με ένα υπέροχο γκολ του Πίτι.

Στο πρώτο μέρος, η ΑΕΛ ήταν ανώτερη, πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα και σε γενικές γραμμές κράτησε τον Παναθηναϊκό μακριά από την εστία του Κρίστινσον.

Στην επανάληψη, οι «πράσινοι» ισορρόπησαν, πίεσαν τον αντίπαλο τους και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει.

το φιλμ του αγώνα στο Sportime

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Κρίστινσον (58’ Γκέκας), Σαχίτι (81’ Μάρκος), Γρομητσάρης, Μόρας (39’ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Ντέλετιτς (81’ Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς (79’ Μπάλλας), Φατιόν (94’ Χαλάτσης), Πίτι (58’ Καρανίκας), Μόρσι (58’ Φριουί), Κούνιτς (46’ Νούνιτς).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον (64’ Κουλιμπαλί), Μαυρομμάτης (64’ Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης (83’ Κουντουριώτης), Πούγγουρας (64’ Οικονόμου), Χατζηθεοδωρίδης (64’ Ινσούα), Κάτσε (64’ Τσανδάρης), Δώνης (79’ Πίσπας), Μουνιέ (64’ Θεοχάρης), Μπουζούκης (79’ Ρεγκάκος), Εμμανουηλίδης (64’ Χατζηγιοβάνης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected