Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τετράδα μεταγραφικών για…σεφτέ στον Πανσερραϊκό

Γεγονός φαίνεται πως είναι για τον Πανσερραϊκό οι πρώτες του μεταγραφές υπό τη νέα διοίκηση.

Με την ομάδα να ξεκινά την Πέμπτη(16/8) την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, καθώς μένουν μόνο οι ανακοινώσεις προκειμένου οι Γιώργος Παπαβασιλείου, Άγγελος Κούτλας, Γιάννης Νέδος και Χρήστος Γιαννακίδης να ντυθούν στα κόκκινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του serressport οι τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν σήμερα την τελική επικοινωνία με τον έφορο της ομάδας Νίκο Κατσαβάκη και φαίνεται πως υπήρξε πλήρης συμφωνία, οπότε αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στην “πρώτη” των “λιονταριών”.

Ο 26χρονος τεχνίτης μεσοεπιθετικός Γιώργος Παπαβασιλείου έκανε τα πρώτα του βήματα με τη φανέλα του Άρη Πρώτης με την οποία είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και το 2012 μετακόμισε στην Κ20 του Εθνικού Γαζώρου, όπου και πάλι είχε εξαιρετική επαφή με τα δίχτυα. Το 2013 έγινε επαγγελματίας και έκανε 17 συμμετοχές στην Football League, ενώ ακολούθως αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, FC Serres, Οδυσσέα Αναγέννησης, Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και Ελπίς Σκουτάρεως, κατακτώντας και ένα Κύπελλο Ε.Π.Σ.Σ με τους Πόντιους και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε ομάδα.

Ο 23χρονος Άγγελος Κούτλας από την άλλη επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανσερραϊκό και μάλιστα υπό τις οδηγίες του Σάκη Αναστασιάδη, τόσο στην Κ20, όσο και στην Γ΄ Εθνική όταν προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα. Τον Ιανουάριο του 2015 δόθηκε δανεικός στον Οδυσσέα Αναγέννησης και στην συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε FC Serres, στους Πόντιους και πάλι και στον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής με τον οποίον αναδείχθηκε πρωταθλητής και αγωνίστηκε και την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Γ΄ Εθνική.

Επίσης ο 24χρονος αριστερός μπακ Γιάννης Νέδος αναδείχθηκε από την ομάδα Νέων του Εθνικού Γαζώρου και πρόλαβε ως επαγγελματίας να κάνει μία συμμετοχή στην Football League και στην συνέχεια έπαιξε για τον Άρη Ακροποτάμου, τον Εδεσσαϊκό, την Καστορία με τον οποία κατέκτησε νταμπλ και φυσικά για τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής στον οποίο αγωνιζόταν φέτος.

Τέλος, ο 18χρονος Σερραίος στην καταγωγή τερματοφύλακας Χρήστος Γιαννακίδης ήταν η αποκάλυψη των τελευταίων αγωνιστικών πέρυσι στην Γ΄ Εθνική κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις με την Ελπίδα Σκουτάρεως και θα έρθει λογικά με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ στον οποίον και ανήκει για να πάρει ακόμη περισσότερες συμμετοχές και εμπειρίες, με τα “λιοντάρια” να κερδίζουν τη μάχη στο νήμα από τον Αιγινιακό.

Πάντως η ενίσχυση φυσικά και θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με τον Ματίγια Τάντιτς μετά από μία πολύ καλή σεζόν με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου να είναι προ των πυλών της επιστροφής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected