Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Η νέα πρόκληση της ΑΕΚ απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Απόψε στις 22.00 το “Barok” Coffee Bar δίνει ένα ακόμη ραντεβού με τους ποδοσφαιρόφιλους, αυτή τη φορά για την αναμέτρηση του “δικεφάλου” στην Groupama Arena της Βουδαπέστης.

Η ΑΕΚ απέναντι στη Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό γύρο ήταν στα χαρτιά το αουτσάιντερ. Αλλά η Ένωση με δύο σπουδαίες εμφανίσεις πέταξε εκτός Champions League τους «Κέλτες». Πλέον, απέναντι στην ουγγρική Βίντι, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να διαχειριστούν τον τίτλο του φαβορί σε αυτό το ζευγάρι των πλέι οφ κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα που έχει περάσει ήδη τρεις γύρους στη διαδικασία της προκριματικής φάσης.

Στις 22:00 (CosmoteSport 1HD) στη Groupama Arena της Βουδαπέστης, η Ένωση θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο σταθερό βήμα πρόκρισης, που θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά στα αστέρια, ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Τρίτη. Αυτή είναι η χρυσή ευκαιρία της ΑΕΚ να επιστρέψει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα το γνωρίζουν καλά. «Όπλο» φυσικά το αήττητο ευρωπαϊκό σερί των 12 αγώνων, το οποίο μιλάει από μόνο του για την ατσάλινη ψυχολογία των παικτών του Μαρίνου Ουζουνίδη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected