Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Με το ευρωπαϊκό…κοστούμι ο Ολυμπιακός!

Ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα πρόκρισης απέκτησε ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 3-1 της αγγλικής Μπέρνλι. Με 10 παίκτες για μισή ώρα οι φιλοξενούμενοι, που έπαιξαν υπέρμετρα δυνατά.

Η ελληνική ομάδα έκανε το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, καθώς επικράτησε 3-1 της Μπέρνλι, δείχνοντας σωστή αντίδραση μετά την ισοφάριση των Άγγλων, τους οποίους «χτύπησε» από τις στημένες φάσεις, το δυνατό τους σημείο.

Οι Πειραιώτες δεν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 18’ με το φάουλ του Φορτούνη, ωστόσο, οι Βρετανοί ισοφάρισαν στο 33’ με το… τραβηγμένο πέναλτι του Γουντ. Όμως, η κεφαλιά του Μπουχαλάκη στο 48’ έπειτα από φάουλ και το πέναλτι του Φορτούνη στο 60’ έδωσαν… αέρα πρόκρισης για τους γηπεδούχους. Πάντως, ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι, στο πρώτο ημίχρονο, σε κράτημα του Ποντένσε στην περιοχή στο 29’ και το χέρι του Γουόρντ στο 44ο λεπτό.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Γιαννιώτης, Ομάρ, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χριστοδουλόπουλος (84′ Ανσαριφάνρτ), Φορτούνης (88′ Φετφατζίδης), Ποντένσε, Γκερέρο.

ΜΠΕΡΝΛΙ (Σον Ντάιτς): Χίτον, Τέιλορ, Κορκ, Γκουντμουντσον (76′ Βόουκς), Μπαρνς, Γουντ (62′ Ταρκόφσκι), Χέντρικ, Γκίμπσον, Γουόρντ (66′ Λένον), Μπάρντσλεϊ, Λονγκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P