Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική σελίδα του Γιάννη Μουρίκι

Ένα από τα πιο σπουδαία ταλέντα που έχουν αναδειχτεί μέσα από το ποδόσφαιρο της Ημαθίας και συγκεκριμένα από τον ΦΑΣ Νάουσα, αλλάζει από σήμερα “στρατόπεδο”.

Ο λόγος για τον Γιάννη Μουρίκι, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε μια άλλη ομάδα πέρα από τον σύλλογο της Ημαθίας και μάλιστα σε μία από τις πλέον φιλόδοξες στη Γ Εθνική.

Ο ΑΣ Γιαννιτσά ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του 22χρονου (29/07/1996) ποδοσφαιριστή, ο οποίος είχε 22 συμμετοχές πέρσι στη Γ Εθνική και γενικότερα έχει παρουσιάσει σημαντική αγωνιστική βελτίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ακόμα μια μεταγραφή πραγματοποίησε ο Α.Σ. Γιαννιτσά, που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 22 μέσου Γιάννη Μουρικι, που πέρσι αγωνιζόταν στην Νάουσα.

Ο Ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 29-7-1996 έκανε πέρσι 22 συμμετοχές στην Γ’ εθνική πού ήταν βασικότατο στέλεχος της τα τελευταία 2 χρόνια, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής από από τα 16 χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα της Ημαθίας, ο ποδοσφαιριστής ήταν στέλεχος της μεικτής Ημαθίας.

Ο ΑΣ. Γιαννιτσά τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected