Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παράσταση για έναν ρόλο η ΑΕΚ, με το…ενάμιση πόδι στους ομίλους! (vid)

Μια ΑΕΚ να την…πιεις στο ποτήρι, πήρε σπουδαίο διπλό στην Ουγγαρία και μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ. Έμειναν με 10 παίκτες από νωρίς οι γηπεδούχοι.

Με γκολ των Κλωναρίδη στο 35′ και Μπακασέτα στο 48′ οι «κιτρινόμαυροι» πήραν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, παρότι οι Ούγγροι μείωσαν στο 68′ με τον Λάζοβιτς και έβαλαν δύσκολα στην Ένωση μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Κομβική στιγμή για την εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν η αποβολή του Χούζτι στο 25′ όταν είδε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Μπακασετα. Ο τελευταιος αποβλήθηκε επίσης λίγα λεπτά με το τέρμα που πέτυχε για ανάλογη παράβαση.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα όπου και δέχθηκε αφόρητη πίεση, όμως, κατάφερε να αποδράσει από τη Βουδαπέστη με ένα αποτέλεσμα που της δίνει τον πρώτο λόγο για τον επαναληπτικό της ερχόμενης εβδομάδας.

https://www.youtube.com/watch?v=r-hDiHyDZW0

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Βίντι (Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσικ, Πάουλο Βινίσιους, Φιόλα, Λάζοβιτς, Χάντζιτς, Χούστι, Κόβατς, Νεγκό, Νικόλοφ (54’ Σέποβιτς), Στοπίρα, Γιουχάζ.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66’ Άλεφ), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (82’Λόπες), Μάνταλος, Λιβάγια (86′ Πόνσε).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected