Διάφορα - Συνεργάτες

“Δικέφαλη” βραδιά η αποψινή στο “Cafe στο 90′”!

Στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας περιλαμβάνονται τέσσερις αναμετρήσεις και το “Cafe στο 90′” στον Σταυρό Ημαθίας είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχτεί τους ποδοσφαιρόφιλους!

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 19:15 στην Τούμπα και το Αγρίνιο.

Στην Θεσσαλονίκη, ο Κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να… σβήσουν το -2 που κουβαλάνε από την περσινή χρονιά και να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, την στιγμή που οι Αρκάδες θέλουν μία θετική εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, αλλά η ομάδα του Περιστερίου είναι πιο έτοιμη αγωνιστικά, ελέω και των υποχρεώσεων που είχε στα προκριματικά του Europa League.

Η αυλαία της πρώτης μέρας θα πέσει στην Αθήνα. Στις 21:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα και στην Ριζούπολη ο Απόλλων θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Στο ματς των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, η Πρωταθλήτρια Ελλάδας έχει ως στόχο να αρχίσει την υπεράσπιση του τίτλου, από εκεί που… άφησε την προηγούμενη σεζόν, ήτοι να κάνει εκκίνηση με νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που παραδοσιακά της προκαλεί πολλά προβλήματα.

Λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» κοντράρεται με τους «βυσσινί» σε μία μάχη απέναντι σε ισοδύναμες ομάδες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected