Κατηγορίες
Super League 1

“Παπάδες” του Ευθύμη Κουλούρη και σπουδαίο διπλό του Ατρομήτου!

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής, ο Ατρόμητος μπήκε ιδανικά στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

Γνώρισε άδοξο αποκλεισμό από το Europa League, όμως στη Σούπερ Λίγκα είναι… Ατρόμητος!

Το σύνολο του Νταμίρ Κάνταντι μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και ξεκίνησε ιδανικά τον φετινό μαραθώνιο.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος με δύο κεφαλιές «καθάρισε» για τους Περιστεριώτες, ενώ σε εξαιρετική μέρα ήταν και οι Γιαννούλης, ο οποίος -εκτός των άλλων- έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο γκολ και Μανούσος. Για τους Αγρινιώτες, ξεχώρισε ο Μανά, με ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, ενώ δραστήριοι ήταν και οι Μπουσούλαζιτς (σκόρερ του πέναλτι που ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1) και Σάκιτς.

το φιλμ του αγώνα στο sport-fm.gr

Συνθέσεις

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας (68′ Βασιλούδης), Ντίας, Μιχάι, Πάουλο, Άργκους (88′ Μπελεβώνης), Μάζουρεκ, Έρικσον, Τσοκάνης, Μανά (84′ Βακράκος).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Χατζηϊσαΐας, Σάκιτς, Μπουσουλάτζιτς, Γιαννούλης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Μανούσος (66′ Μπρούνο), Κουλούρης (90+1′ Καρασαλίδης), Ρισβάνης, Ούμπιδες (66′ Μούγιακιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected