Διάφορα - Συνεργάτες

Ξεκινά η Super League στο “Draw” Cafe με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!

Εκκίνηση σήμερα στη Super League για τη σεζόν 2018/2019 και το “Draw” Cafe (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) σας προσφέρει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις!

Στις 19:15 στην Τούμπα ο μπαρουτοκαπνισμένος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να σβήσει το -2. Ο Δικέφαλος του Βορρά λίγες ημέρες πριν το σπουδαιότερο παιχνίδι της σύγχρονης ιστορίας του κόντρα στην Μπενφίκα θα προσπαθήσει να φτιάξει ακόμα περισσότερο τον κόσμο του ενόψει των Πορτογάλων. Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Βερνμπλουμ. Με την γνωστή περσινή πετυχημένη συνταγή ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος είναι η τελευταία ομάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει μετά τον αποκλεισμό του στην Ευρώπη να επικεντρωθεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στο ΟΑΚΑ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ξεκινάει την υπεράσπιση των σκήπτρων της κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (21.30). Η Ένωση είναι μια ανάσα από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Οικονόμου και τους τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνη. Με Κόντε-Κριζμάν επιθετικό δίδυμο ο φιλόδοξος ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να κάνει την έκπληξη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected