Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Αλμωπός Αριδαίας 0-0 (photos)

Ένα πολύ δυνατό για αμφότερους το σημερινό στο Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου.

Σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο και σε εγκαταστάσεις που έχουν τη σφραγίδα των ανθρώπων του ΑΣ Γιαννακοχωρίου, ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ο Αλμωπός Αριδαίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ.

Λίγες μέρες πριν τις επίσημες υποχρεώσεις τους για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ο Δημήτρης Κοτζάμπασης και Γιώργος Τυριακίδης είδαν πολλά από όσα ανέμεναν από το σημερινό παιχνίδι, έχοντας σημειώσει στο τέλος τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά.

Για τους Ημαθιώτες, το σημερινό τεστ ήταν ιδιαίτερα δυνατό κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίζεται για τρία συνεχόμενα χρόνια στη Γ Εθνική. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, το πρόσημο είναι θετικό και με εξαίρεση τα τελειώματα που δεν ήταν ιδανικά, ο ΓΑΣ φάνηκε να βαδίζει στο σωστό δρόμο ενόψει της πρεμιέρας της Α Ερασιτεχνικής.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Πέλλας εμφάνισε επίσης πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων και παρά το γεγονός πως υπήρξε η ανάλογη προσπάθεια και σωστή μεταφορά της μπάλας από το χώρο του κέντρου, εντούτοις η τελική προσπάθεια δεν ήταν η επιθυμητή.

Ωστόσο, υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμη για την έναρξη της Γ Εθνικής (πρώτα ο…Θεός στις 23/9) και σίγουρα με τις απαραίτητες πινελιές, ο Αλμωπός θα είναι και πάλι ανταγωνιστικός σε ένα πρωτάθλημα που κατά τα φαινόμενα, θα είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων χρόνων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ιασονίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαραλαμπίδη και Μπογιατζόγλου.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Καζεπίδης, Παπαδόπουλος, Κοτζαχρήστος, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μπρέγκου, Μισιρλίδης, Ουέλινγκτον, Πατατούκας, Βούλγαρης, Μουρουζίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ευαγγελόπουλος, Τσίλης, Μωυσίδης, Τσαγκεράς, Παπαδής, Σακελλάρης

Αλμωπός Αριδαίας : Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Μυλωνάς, Σαμαρόπουλος, Τζημογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Μεντής, Στουγιαννίδης, Ξόμπλιος, Ελευθεριάδης Λ., Θέρμος. Αγωνίστηκαν και οι Τουρμπέσης, Μούλας, Ελευθεριάδης Γ., Παρούτογλου, Ιωάννου, Κάρτζιος, Πολύζος, Χαλκίδης, Νικολαΐδης

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο Cafe “Mexx” του Γενικού Αρχηγού του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Παναγιώτη Θεοδοσιάδη όπου απόλαυσαν τα δροσιστικά ροφήματα συζητώντας (τι άλλο) για τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες.

δείτε φωτογραφίες :

δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected