Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 1η φάση] ΑΕ Ερμιονίδας – Δάφνη Δαφνώνα  7-1 

Αποδείχθηκε καθοριστική η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε μια καλή ομάδα Γ’ Εθνικής σαν την ΑΕ Ερμιονίδας και μια ομάδα τοπικού πρωταθλήματος όπως η Δάφνη Δαφνώνα Χίου.

Όπως αναφέρει το sport.argonafplia, η ομάδα της Ερμιονίδας προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο και επικράτησε τελικά 7-1, εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα της Χίου είχε όλο κι όλο ενα σουτ στο 4’ με τον Τριανταφύλλου.

Μετά ανέλαβε την πρωτοβουλία η Ενωση που είχε σχεδόν απανωτές ευκαιρίες: Στο 9’ με τον Τριμπόνια, στο 11’ σε ανατροπή του Αρβανιτάκη ζήτησε πέναλτι που δεν δόθηκε, στο 15’ σουτ του Αρβανιτάκη σε κόρνερ ο Μαυρέλης, στο 19 πάλι απόκρουση του τερματοφύλακα της Χίου σε σουτ του Τριμπόνια, στο 23’ σουτ του Αρβανιτάκη άουτ.

Στο 27’ το 1-0 με σουτ του Παλαιοπάνου, απόκρουση του Μαυρέλη και νεο σουτ του Παλαιοπάνου.

Στο 34’ είχαμε διπλή προσπάθεια του Τριμπόνια που δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μαυρέλη και στο 35’ το 2-0. Ο Κασαπίδης σέντραρε απο δεξιά και εύκολα ο Μακρίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49’ ο Αρβανιτάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 60’ μετά απο αντεπίθεση, ο Παλαιοπάνος βρέθηκε τετατετ και πέτυχε το 4-0.

Στο 74’ ο Μακρίδης κέρδισε πέναλτι, το κτύπησε ο Τριμπόνιας και 5-0.

Στο 86’ ο Αρβανιτάκης πέτυχε το 6-0 κι όλοι πίστεψαν πως το παιγνίδι έληξε. όμως στο 90’ ο Τριανταφύλλου μείωσε και στις καθυστερήσεις η απάντηση απο την Ερμιονίδα με πέναλτι του Γεωργακόπουλου. Τελικό σκορ 7-1.

Συνθέσεις

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Θ.Στάικος): Στεφανίδης- Κασαπίδης, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Σαμαράς (82’ Βασιλέρης)- Παλαιοπάνος (65’ Τρέσα), Κορνελάτος (75’ Γεωργακόπουλος), Πούτση- Τριμπόνιας, Μακρίδης, Αρβανιτάκης.

ΔΑΦΝΗ ΧΙΟΥ (Ξυδάς): Μαυρέλης, Κουϊμάνης, Γεωργούλης, Τομάζος, Μήτσουλας, Πάρος, Ραπούσης, Ζαμπετάκης, Ατσαλής, Τριανταφύλλου, Μονιός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected