Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 1η φάση] Καβάλα – ΑΣ Γιαννιτσά 0-1 (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή σεζόν για τον νεοσύστατο ΑΣ Γιαννιτσά, που επικράτησε με 1-0 του ΑΟΚ στην Καβάλα και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Τομπάζη είχε εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, έκλεισε τους διαδρόμους και “μπλόκαρε” τα αντίπαλα ατού, με αποτέλεσμα να διατηρεί το μηδέν στην άμυνα.

Μάλιστα, κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ στο 73ο λεπτό, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Παντελίδης, μετά από πάσα του Χουσεΐνογλου.

Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν κατάφερε να ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά και μάλιστα μένει εκτός από έναν θεσμό στον οποίο επιθυμούσε να προχωρήσει.

Μπορεί να ήταν εκτός οι τραυματίες Ψάλτης, Βοσνιάδης, οι μη έχοντες δικαίωμα συμμετοχής (Δήμιζας, Βρονταράς, Γαβριηλίδης, Γιατσβίνοβιτς, Τσούτσης) ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν εκ προοιμίου το φαβορί μιας και αγωνιζόταν στην έδρα τους.

Η ομάδα της Πέλλας όμως φανέρωσε πως θα αποτελέσει ένα πολύ…σκληρό καρύδι φέτος και μάλιστα σήμερα αγωνίστηκε χωρίς τους Ζούρκο, Κασιάνο και Μουρίκι.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

Καβάλα: Παπάζογλου, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Τουμανίδης, Κέρθι, Παπαδόπουλος, Μπλιός (66` Ντουρτμές), Γεμιστός, Αδαμάκης (79` Θωμαϊδης), Βαλαβανόπουλος.

ΑΣ Γιαννιτσών:  Κύρου, Μπάμπαλης, Παπασυμεών, Σέρα, Ιορδανίδης, Πέλκας, Χουσεΐνογλου, Κοτσαρίδης, Κοβάτσης (90` Καραγιάννης), Ζαρογιάννης, Παντελίδης (88` Ευθυμιάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected