Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 1η φάση] Αναγέννηση Πλαγιάς – Ηρακλής Πολυκάρπης 4-2 παρ

Ξεκίνημα σήμερα της αγωνιστικής σαιζόν για τις ερασιτεχνικές ομάδες με την διεξαγωγή της πρώτης φάσης του νέου κυπέλλου Ελλάδος, στο οποίο συμμετείχαν οι κυπελλούχοι των ενώσεων ποδοσφαιρικών σωματείων, οι οποίοι προέρχονται από τη Γ’ εθνική κα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

«Σκωτσέζικο ντους», ο αγώνας μεταξύ της Αναγέννησης Πλαγιάς και του Ηρακλή Πολυκάρπης με τον νεοαποκτηθέντα Βασίλη Τσομπαζίδη να ανοίγει το σκορ στο 10΄ και να οδηγεί στο ημίχρονο τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Όπως αναφέρει ο “Μαχητής“, οι «πράσινοι» του Ρούλη Κυβεντίδη, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους στο σκορ (1-2) με τέρματα που σημείωσαν οι Μόσχος και Μήλιος έως τη λήξη της αναμέτρησής τους με την Αναγέννηση Πλαγιάς, δεχόμενοι στο 86΄ το γκολ της ισοφάρισης με τον Κώστα Αμανατίδη (2-2), με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στη διαδικασία της παράτασης και εκεί με τέρματα του Βασίλη Τσομπαζίδη στο 96΄ και του Λάζαρου Βασιλειάδη στο 120΄ να χάσουν τον αγώνα με 4-2, και να αποχαιρετίσουν πρόωρα τον φετινό θεσμό του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζηϊωαννίδη φάνηκε πιο έτοιμη γι΄αυτό και έδειξε άλλο πρόσωπο στην παράταση οδηγώντας την Πλαγιά στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected