Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Σπουδαία μέρα η σημερινή για τον Απόλλωνα Λυκογιάννης!

Και ενώ η διοίκηση του Απόλλωνα Λυκογιάννης και ο πρόεδρος Γιάννης Αμανετίδης, προγραμμάτιζαν την έναρξη της προετοιμασίας (3/9) αλλά και τη συγκρότηση του ρόστερ που θα αγωνιζόταν στη Γ Ερασιτεχνική, τα πάντα άλλαξαν μετά από μία…κλήση!

Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μέλος του ΔΣ της Ένωσης, που ενημέρωνε τον ισχυρό άνδρα της ομάδας πως βάση της προκήρυξης και λόγω των αδυναμιών τεσσάρων(!) ομάδων να συμμετάσχουν στη νέα Β Ερασιτενχική, ο Απόλλων έχει δικαίωμα να δηλώσει!

Μπορεί να ακούγεται άτοπο καθώς ο Απόλλων είχε τερματίσει πέρσι στην προτελευταία θέση της Β Ερασιτεχνικής με 8 βαθμούς, ωστόσο η προκήρυξη το αναφέρει ρητά πως για να συμπληρωθούν τα κενά, καλούνται οι ομάδες της επόμενης κατηγορίας (σύμφωνα με την τελική βαθμολογία) αν επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή,

Θυμίζουμε πως η τέταρτη της κατάταξης Θύελλα Στενημάχου αποδέχτηκε την πρόσκληση και δήλωσε συμμετοχή, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τον ΑΟ Συκιάς, που αναδείχτηκε πέμπτος με 20 βαθμούς.

Την ίδια ώρα, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο για τη Δόξα Επισκοπής που ζήτησε προθεσμία μέχρι αύριο για να αποφασίσει οριστικά, για να φτάσουμε στην περίπτωση του Απόλλωνα Λυκογιάννης, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportsup.gr, απάντησε θετικά.

Επομένως από σήμερα κιόλας, οι άνθρωποι της ομάδας “τρέχουν” άμεσα για να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες που θα τους επιτρέψουν να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπή πορεία στη Β Ερασιτεχνική, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο Κύπελλο, που θα κάνει σέντρα το ερχόμενο Σάββατο 1/9.

Όπως και να χει όμως, ο Απόλλων θα δώσει το παρών στο κάλεσμα της νέας Β Ερασιτεχνικής και θα δώσει τη δική του μάχη με έναρξη την Κυριακή 23/9.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected