Προπονήτριες ποδοσφαίρου ετών 27 και 21!

Το γυναικείο ποδόσφαιρο αρχίζει σταδιακά να παίρνει περίοπτη θέση στην Ελλάδα και ήδη έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται και οι πρώτες προπονήτριες που θέλουν να κάνουν μια σημαντική καριέρα.

Δύο εξ αυτών που έχουν αναδειχτεί από το ρεπορτάζ είναι η Μαρία Δρακάκη και η Ντορίτα Μαυροειδή.

Η πρώτη είναι 27 ετών (22/05/1991) και σήμερα ανακοινώθηκε ως head coach στην ΑΕ Γραμμοχωρίων της ΕΠΣ Καστοριάς, που διατηρεί τμήμα υποδομής κοριτσιών.

Το τμήμα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του την ερχόμενη Τρίτη 4/9 και ώρα 19.00 στο γήπεδο στο Μανιάκοι και θα τεθεί υπό τις οδηγίες της παίκτριας της ΓΠΟ Καστοριάς.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA C καθώς και πιστοποιημένη σε σεμινάρια πρώτων βοηθειών. Μετράει 12ετή εμπειρία στην αγωνιστική δράση της στρογγυλής θεάς έχοντας μάλιστα αγωνιστεί και σε όλες τις κατηγορίες πρωταθλημάτων γυναικών (Α’, Β’,Γ Εθνική).

Την ίδια ώρα, η 21χρονη(!) Ντορίτα Μαυροειδή η οποία αγαπά το ποδόσφαιρο όσο τίποτε άλλο στη ζωή της και πέραν ότι αγωνίζεται ως παίκτρια στον Εθνικό Καλαμάτας, ασκεί και τα καθήκοντα της προπονήτριας ως βοηθός.

Πρόπερσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με την ομάδα της Σπάρτης στη Γ’ Εθνική, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν στην ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας, πάλι στην Γ’ Εθνική, αλλά αυτή τη φορά τόσο ως προπονήτρια όσο και ως παίκτρια, με τον Εθνικό να αναδεικνύεται πρωταθλητής  (αήττητος, χωρίς καν ισοπαλία), σε ένα δύσκολο όμιλο και στον πρώτο χρόνο συμμετοχής του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected