Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το sportsup.gr στην προετοιμασία της Θύελλας Σταυρού (photos+vid)

Ένας ακόμη σταθμός της φετινής περιήγησης του sportsup.gr στα γήπεδα της Ημαθίας, αυτή τη φορά στον Σταυρό.

Εκεί προετοιμάζεται η “πράσινη” Θύελλα, σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο αλλά και σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις, που βελτιώθηκαν χάρη στο μεράκι της διοίκησης του Σωκράτη Ζαχαριάδη και των ανθρώπων που στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου.

Ο Γιώργος Μυλωνάς, προπονητής της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, παραμένει συνεπής στο πλάνο που κατέστρωσε την περσινή σεζόν ωστόσο αυτό που είναι φανερό πως έχει καταφέρει είναι να έχει δώσει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών στις προπονήσεις.

Άλλωστε, σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας χαρακτηριστικής…πολυκοσμίας στην προπόνηση, καθώς 21 ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα, ενώ μόλις τέσσερις ήταν οι απόντες και συγκεκριμένα οι Τάνης, Δαουκόπουλος, Νικολαΐδης και Κοσέογλου.

Επόμενο φιλικό της ομάδας είναι το ερχόμενο Σάββατο με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας (εφόσον βεβαίως αποφασιστεί αναβολή της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας από την αυριανή Γενική Συνέλευση της Ένωσης) ενώ όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Γιώργος Μυλωνάς, μόνο για κάτι το εξαιρετικό θα προκύψει κάποια μεταγραφή στο εγγύς μέλλον.

δείτε τις δηλώσεις :

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας :

Στέλιος Παυλίδης, Γιώργος Κουκουτσίδης, Ιωσήφ Μαυρόπουλος, Νίκος Δεμερτζίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected